BATTERY BCAA, 500g

  • Izboljša regeneracijo in rast mišic
  • Zmanjšuje utrujenost
  • Brez ogljikovih hidratov in sladkorja
  • Odlična topnost in okus
CENA21,99 EUR
Točke zvestobe44Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Orange
Raspberry
Cola
Pineapple
Kiwi
Pear
Green Apple
Unflavored
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 3,5 od 27
CENA
OCENA 3,8 od 20
MEŠANJE
OCENA 4,1 od 17
OKUS
OCENA 4,0 od 18
KAKOVOST
OCENA 4,1 od 16
UČINEK
OCENA 3,9 od 17
Battery Nutrition BCAA so razvejane aminokisline v optimalnem razmerju 2:1:1 iz skupine esencialnih aminokislin, katerih telo ne proizvaja samo, ampak jih mordamo dodajati s hrano ter dodatki k prehrani. Z Battery BCAA boste med vadbo dobili dodatno energijo, bolj boste vzdržljivi, regeneracija bo hitrejša in mišična rast kakovostnejša.

Battery Nutrition BCAA vsebujejo visoko kvalitetne razvejane aminokisline (levcin, valin, izolevcin) v razmerju 2:1:1, ki sodelujejo pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Izdelek je ustvarjen posebej za aktivne posameznike in športnike.

Battery BCAA so odličnega okusa in 100% brez ogljikovih hidratov ter sladkorja. Battery BCAA uporabljamo med vadbo za dodatno energijo in vzdržljivost ter za izboljšano regeneracijo in rast mišične mase.

Battery BCAA se osredotoča na večanje vaših mišic in poskrbi za njihovo regeneracijo že med vadbo. Med napornimi vadbami Battery BCAA zagotavlja aminokisline v njihovi prosti obliki in ima visoko koncentracijo razvejanih aminokislin, BCAA.

Telo je najbolj dojemljivo za hranila med tremi ključnimi trenutki: pred, med in po vadbi. Vašo zmogljivost lahko izboljšate, če mu zagotovite prava hranila ob pravem času. Med intenzivno vadbo se mišična vlakna razgrajujejo in začnejo se sproščati katabolni hormoni. To je naraven proces, ki je odločilen za vašo fizično zmogljivost. Zato je pomembno, da v telo vnesemo razvejane aminokisline, BCAA, ki pomagajo pri mišični rasti in pospešijo sintezo beljakovin, rezultat pa je pospešena mišična rast. Uporaba BCAA med vadbo zavira katabolizem, stimulira mišično aktivnost in spodbuja regeneracijo mišic. Poleg vsega vam zagotavljajo še več energije.

BCAA so znane po tem, da povečujejo sintezo beljakovin in rast mišic za kar 350% in so zato nujno potrebne za vsakega športnika, ki si želi izboljšati rast mišičnega tkiva, hitrost in regeneracijo.

     
Z okusom - Cola, Orange, Green Apple, Raspberry, Kiwi, Pineapple:
Zmešajte en odmerek (1/2 merice) s 300-500ml vode in zaužijte med vadbo. Lahko zaužijete 1-3 odmerke dnevno, pred obrokom ali vadbo in po vadbi ali pred spanjem. Izdelek se najbolje raztopi, če mešanico pustite nekaj časa stati.

Brez okusa - Unflavoured:
Zmešajte en odmerek (1 merica) s 300-500ml vode in zaužijte med vadbo. Lahko zaužijete 1-3 odmerke dnevno, pred obrokom ali vadbo in po vadbi ali pred spanjem. Izdelek se najbolje raztopi, če mešanico pustite nekaj časa stati.

Hranite izven dosega otrok! Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka! Izdelek ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane in ni nadomestilo obroka.
COLA
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, aroma (Cola), sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvodna citronska kislina), sladilo (sukraloza), barvilo (izvleček slada).

ORANGE
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvodna citronska kislina), aroma (pomaranča), sladilo (sukraloza), barvilo (FCF).

GREEN APPLE
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvoda citronska kislina), aroma (jabolko), sladilo (sukraloza), barvila (riboflavin, Tartrazine*, Patent Blue V). *Lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih!

RASPBERRY
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvoda citronska kislina), aroma (malina), sladilo (sukraloza), barvilo (karmoizin*). *Lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih!

PEAR
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvoda citronska kislina), aroma (hruška), sladilo (sukraloza), barvilo (amonijev karamel).

KIWI
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvoda citronska kislina), aroma (kivi), sladilo (sukraloza), barvilo (Tartrazine*, Patent Blue V). *Lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih!

PINEAPPLE
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin, sredstvo za uravnavanje kislosti (brezvoda citronska kislina), aroma (ananas), sladilo (sukraloza), barvilo (riboflavin).

BREZ OKUSA (UNFLAVOURED)
Sestavine: L-levcin, L-izolevcin, L-valin.

Alergeni: proizvedeno v obratu, ki predeluje tudi mleko, jajca, gluten, sojo, arašide, oreške, ribe in morske sadeže.

Hranilna vrednost izdelka BATTERY BCAA (Cola, Orange, Green Apple, Raspberry, Kiwi, Pineapple)

sestavine 1 odmerek: 6.5 g (1/2 merice)
L-levcin 2500 mg
L-izolevcin 1250 mg
L-valin 1250 mg

Hranilna vrednost izdelka BATTERY BCAA (Unflavoured)

sestavine 1 odmerek: 5 g (1 merica)
L-levcin 2500 mg
L-izolevcin 1250 mg
L-valin 1250 mg
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
-257
Simon Cimerman
Ali lahko jemljem ta izdelek skupaj s kreatinom?
Odgovori
-268
pro.si
malina zmaga ! bcaa tale deluje noroo dob izdelek jutri grem po novega!
Odgovori
-145
Viktor Kastel
Good
Odgovori
-235
John Mae
A je pametno ce uzamem arginpower pred treningom med treningom te bcaa in po treningu proteine in kreatin?
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
-303
breal thug
Lahko proteine in kreatin plus gainer ce ga imas lahko das vse skupaj v isti shaker
Proteini.si Svetovalec
Kreatin in proteine/gainer lahko zmešate skupaj v enem šejku, vendar morate v tem primeru uporabiti vodo. Mleko ni primerno, saj zavira absorpcijo kreatina.
Tjaša Slak
Okus zelena jabolka zmaga!
PRIPOROČAM IZDELEK
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Fit14
Men sta okusa cola pa orange ful dobra
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Exz1T
Kako so vam okusi? kiwi, raspberry, pineapple?
Odgovori
-101525
Luka Vesel
Kateri okus vam je najboljši?
lp Luka
Odgovori
TheNotorious
Zakon kvaliteta se bl pa okus
Odgovori
-28937
matic fakin
Prb. Od 15. leta, ali manj?
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
-22729
matic fakin
Pri katerih letih lahko začneš uporabljati
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Proteini.si Svetovalec
Aminokisline so gradniki beljakovin, kar pomeni, da jih že uživate z običajno hrano, kot je meso, mlečni izdelki, jajca, ribe, itn.. Starostna meja zato ni točno določena, vendar pa je pri mladoletnikih pred uporabo tovrstnih izdelkov potreben posvet s starši in izdelke lahko uživajo le pod njihovim nadzorom.
-18422
Matic Iršič
kolk vlka je mericaa kolk g
Odgovori
Proteini.si Svetovalec
1 merica vsebuje 13g prahu pri izdelku z okusom oz. 10g prahu pri izdelku brez okusa (Unflavoured).
-32234
matic fakin
Pardon: Od katerega leta je dovoljena uporaba
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
Proteini.si Svetovalec
Aminokisline so gradniki beljakovin, kar pomeni, da jih že uživate z običajno hrano, kot je meso, mlečni izdelki, jajca, ribe, itn.. Starostna meja zato ni točno določena, vendar pa je pri mladoletnikih pred uporabo tovrstnih izdelkov potreben posvet s starši in izdelke lahko uživajo le pod njihovim nadzorom.
-46753
matic fakin
Do katerega leta je dovoljena uporaba?
Odgovori
Ocena
CENA
Mešanje
Okus
Učinek
-213
breal thug
ma saj to niso ..... kaj za meso in ostalo hrano ki vsebuje aminokisline je starostna meja kdaj lahko začneš jesti ? :D