5% NUTRITION KILL IT, 357g

  • Pre-workout Rich-a Piane
  • Za intenzivnejše in daljše treninge
  • Poveča mišični pump in vzdržljivost
  • Zadostuje za 30 odmerkov
CENA39,99 EUR
Točke zvestobe71Kaj so točke zvestobe?
Izberi okus / Poglej zalogo
okuszaloga
Fruit Punch
Mango-Pineapple
Blue Raspberry
Lemon Lime
V košarico
::
Čas do naslednje odpreme blaga
Ocena artikla
SKUPNA OCENA
OCENA 0,0 od 0
CENA
OCENA 0,0 od 0
MEŠANJE
OCENA 0,0 od 0
OKUS
OCENA 0,0 od 0
KAKOVOST
OCENA 0,0 od 0
UČINEK
OCENA 0,0 od 0
KILL IT Pre-workout je bil razvit z namenom, da vam omogoči trenirati intenzivneje in dlje, obenem pa povečati mišični pump, ki zagotavlja povečan pretok sveže krvi v mišicah. Če radi trenirate in na treningih vedno iz sebe poskusite iztisniti svoj maksimum, potrebujete le še nekaj, kar vam bo omogočilo iti še korak dlje in preseči vaše naravne zmožnosti. Da bi zares dosegli svoj maksimum in trenirali kot najboljši, ne bo zadostoval le "dober" trening, potrebujete nekaj več! Pri tem vam bo pomagal KILL IT!

GLAVNE SESTAVINE:

L-citrulin
Spodbuja nastajanje dušikovega oksida in povečuje mišično maso. Spodbuja mišični pump in vzdržljivost ter zavira mišično utrujenost.

L-norvalin
Preprečuje nastanek encima imenovanega arginaza, ki razgrajuje arginin, posledično omogoča še večji mišični pump.

Vitamin B3 (niacinamid)
Povečuje pretok krvi po žilah.

Kreatinol-O-fosfat (COPMax)
Še ena od vrhunskih sestavin v izdelku! Ko pride do razgradnje mišic, na primer pri treningu z utežmi, vaše telo avtomatsko izklopi določene procese v mišici, da bi jo zaščitilo pred nadaljnimi poškodbami. Do tega pride, ko telo zazna padec pH-ja v krvi in povečano količino mlečne kisline v mišicah. COPMax preprečuje padec pH-ja in polsedično omogoča, da nadaljujete s treningom. COPMax se odlično obnese v kombinaciji z beta alaninom. Deluje kot znotrajcelični blažilec, poskrbi za izločanje mlečne kisline iz telesa in posledično pozitivno vpliva na telesne zmogljivosti med treningom.

Beta alanin
Ko trenirate, se vaše mišice napolnijo z vodikovimi ioni, ki tvorijo mlečno kislino. Mlečna kislina znižuje pH v vaših mišicah, posledično negativno vpliva na vaše mišične zmogljivosti. Beta alanin se pretvori v karnozin, ki se skladišči v celicah in se sprosti, ko pride do padca pH-ja. Beta alanin torej posredno blaži negativen vpliv mlečne kisline na mišice in preprečuje padec pH-ja. S tem vam omogoča, da trenirate dlje in močneje.

N-acetil L-tirozin
Vpliva na povečanje fokusa. Gre za trenutno zelo priljubljeno sestavino, ki vpliva na večjo osredotočenost med treningom. Poleg tega zavira nastanek stresnih hormonov zaradi pretreniranosti, pomanjkanja spanca in stimulansov, in se uporablja tudi kot sredstvo za izboljšanje razpoloženja.

Magnezijev kreatin kelat
Kreatin je nedvomno eden od najpomembnejših prehranskih dodatkov za bodybuilder-je, a vprašanje, ki se zastavlja, je, katera vrsta kreatina je najprimernejša za pre-workout izdelke. Klasični kreatin monohidrat je dobra izbira, vendar ga je potrebno zaužiti v večji količini, saj ga telo ne more izkoristiti v celoti in se ga kar nekaj izloči iz telesa in se ga ne absorbira. Poleg tega daje občutek napihnjenosti ter lahko povzroči želodčne težave. Zato je boljša izbira magnezijev kreatin kelat, pri katerem zadostuje že manjši odmerek, saj je kreatin vezan na magnezij in posledično je bolj odporen na želodčno kislino, in se absorbira v večjem deležu v telo. Poleg tega ne povzroča nezaželenega občutka napihnjenosti med treningom.

Koncentrat kokosove vode
Če se med treningom ne potite, potem verjetno ne dajete svojega maksimuma na treningu. Med potenjem vaše telo izgublja pomembne elektrolite, še posebej kalij in natrij, ki ju je nujno potrebno nadomestiti. Pomanjaknje kalija vpliva na nastanek neželenih in bolečij mišičnih krčev. Kokosova voda je naravni izotonik, in je odličen vir elektrolitov. Vsebuje širok spekter hranil, od vitaminov in mineralov, do antioksidantov, encimov, aminokislin, rastnih faktorjev in drugih fitonutrientov.

Kofein
Ni pre-workout formule brez kofeina. Kofein spodbudno vpliva vaše fizične zmogljivosti. Namenoma formuli ni bil dodan noben drug stimulans, saj preveč stimulansov vpliva na zožitev krvnih žil, kar negativno vpliva na mišični pump. Poleg tega lahko pretirano pospešen srčni utrip med intenzivnim treningom negativno vpliva na trening, saj ne morete vzdrževati enake intenzivnosti skozi celoten trening, ampak le ta niha, oziroma pada. 250 mg kofeina, ki ga vsebuje posamezni odmerek, je sorazmerno enak 2 skodelicam kave, kar je ravno pravšnja količina.

KILL IT - za vse, ki uživate v svojih treningih
Si za težko prislužen denar želite nekaj kar deluje, in to dobro? Potem opustite misel na povprečne, drugorazredne stiumlanse, ki vas bodo pustili ravnodušne in se odločite raje za KILL IT, ki pokriva vse glavne vidike dobrega treninga - pump, (trajajoča) moč, vzdržljivost, fokus.
Hranilna vrednost izdelka 5% NUTRITION KILL IT (EU)
 
  1 merica (11.9g) % Dnevne vrednosti*
Vitamin B3 (kot Niacinamid) 30 mg 150%
Magnezijev kreatin kelat (kot Kreatin MagnaPower) 120 mg 30%
Natrij (kot natrijev citrat) 24 mg 1%
Kalij (kot kalijev citrat in koncentrat kokosove vode) 42 mg 1%
L-citrulin 4000 mg **
Beta-alanin (CarnoSyn) 2000 mg **
Magnezijev kreatin kelat (kot Kreatin MagnaPower) 1500 mg **
L-tavrin 1000 mg **
N-acetil L-tirozin 500 mg **
Kreatinol-O-Fosfat (COPMaxTM) 500 mg **
Brezvodni kofein 250 mg **
L-norvalin 125 mg **
Izvleček Rhodiola Rosea 75 mg **
*% Dnevne vrednosti temeljijo na dnevnem vnosu 2000 kcal.
** Dnevna vrednost ni določena.
Priporočena uporaba: Zmešajte 1 merico s 150-250 ml vode in zaužijte 30 minut pred treningom. Ne uživajte vsaj 4 ure pred spanjem, v izogib nespečnosti.

Opozorila: Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Ne jemljite izdelka, če uporabljajte inhibitorje MAO ali MAOI. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Pretiravanje z uporabo lahko povzroči resne neželene stranske učinke, kot sta srčni infarkt in možganska kap. Prenehajte z uporabo, če se pojavi nespečnost, tresavica, omotičnost, živčnost, glavobol ali pospešeno bitje srca. Posamezniki, ki so občutljivi na kofein, naj se izogibajo uporabi tega izdelka. Izdelek ni namenjen osebam, mlajšim od 18 let. Nepravilna uporaba tega izdelka je lahko škodljiva za zdravje. Prenehajte z uporabo 2 tedna pred operacijo. Hranite izven dosega otrok.
Fruit Punch
Ostale sestavine: naravne & umetne arome, citronska kislina, sukraloza, silicijev dioksid, rdeče #40.

Blue Raspberry
Ostale sestavine: naravne arome, citronska kislina, sukraloza, silicijev dioksid, modro #1.

Lemon - Lime
Ostale sestavine: naravne arome, citronska kislina, sukraloza, silicijev dioksid, rumeno #5, modro #1.

Mango - Pineapple
Ostale sestavine: naravne arome, citronska kislina, sukraloza, silicijev dioksid, rumeno #5, rumeno #6
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Prijava
Ni komentarjev