Queen Fit

Queen Fit je linija vrhunskih izdelkov, narejena posebej za potrebe sodobnih žensk, ki želijo živeti zdravo in aktivno življenje. Izdelki so v manjših in priročnih embalažah in so namenjeni predstavnicam nežnejšega spola. Belo-vijolična barva daje liniji ženstvenost, nežnost ter unikatnost.

QUEEN FIT WORK IT LADY, 337.5g

WORK IT LADY je odličen napitek v prahu, ki skrbi za hidriranost telesa in večjo vzdržljivost med vadbo. S pomočjo napitka bodo vaši treningi učinkovitejši, s tem pa boste dosegli, da bodo rezultati boljši in hitreje vidni. Ustrezna regeneracija in polnjenje energijskih rezerv med vadbo pa vam bo zagotovila, da boste imeli po telesni aktivnosti dovolj energije tudi za vsakodnevne obveznosti. 
CENA25,99 EUR
Točke zvestobe84Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Ocena 5,0 od 1

QUEEN FIT DEFINE IT LADY, 50 tablet

Napredna formula za popolno telo. DEFINE IT LADY je bil ustvarjen posebej za ženske, ki želijo uspešno shujšati in ohraniti lepo postavo. Izdelek pospešuje metabolizem in izboljšuje njegovo delovanje.
 
CENA9,49 EUR
Točke zvestobe27Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Ocena 3,7 od 3

QUEEN FIT VITA-MIN MULTIPLE LADY, 60 tablet

Vita-min Multiple Lady zagotavlja pravilno uravnoteženo oskrbo telesa z dragocenimi mikro in makrohranili, preko celotnega dne. Vsebuje različne vitamine, minerale in rastlinske ekstrakte, v razmerjih, ki so bila določena na osnovi biološke ure človeškega telesa.
 
CENA7,99 EUR
Točke zvestobe22Kaj so točke zvestobe?
zaloga
Ocena 5,0 od 2