Dostava

  • Naročeno blago vam dostavimo preko Pošte Slovenije ali preko DPD dostavne službe.
  • Plačilo se izvrši ob prevzemu paketa, z nakazilom na bančni račun, plačilom s kreditno kartico
    ali Paypal-om.
  • Če boste izdelke naročili na delovni dan do 14 ure (DPD) oz. 15 ure (PS), jih boste prejeli že naslednji delovni dan!
  • Dostava izdelkov v skupni vrednosti nad 39,99 EUR je brezplačna!

 

DPD


DPD vam bo paket dostavil naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do petka. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EUR je dostavo potrebno doplačati v znesku 3,49 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.


Pošta Slovenije

POSTA
Pošta Slovenije vam bo paket dostavila naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do sobote. V primeru, da vas ne bo doma, vas paket čaka na pošti še 10 dni. V kolikor niste prejeli paketa oz. obvestila v poštni nabiralnik, najprej preverite na vaši pošti, če je vaš paket pri njih. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EUR je dostavo potrebno doplačati v znesku 2,99 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.

Preko položnice je za znesek računa v vrednosti do 98 EUR potrebno doplačati 1,05 EUR. Za znesek, ki je večji od 98 EUR in manjši od 501  EUR je potrebno plačati 1,07% od fakturirane vrednosti. Znesek, ki je večji od 501 EUR pa je potrebno plačati fiksno provizijo, ki znaša 5,36 EUR in je strošek plačila preko položnice, ki ga zaračuna pošta.