FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   Bananin kruh

   Piše: Daniela GymFreak
   Odličen, a tako enostaven fitness recept za BANANIN KRUH!

   KETO DIETA

   Piše: Denis Muič - LCHF od A do Ž
   Keto, ketonska ali ketogena dieta, vse to so nazivi za enak tip diete. Meni je najljubši ketonska, zato se bom v tekstu posluževal tega. Ketonska dieta je različica LCHF (Low Carb High Fat) načina prehranjevanja, ki je namenjena hujšanju oziroma odpravi odvečne telesne maščobe, ima pa tudi številne druge pozitivne učinke na telo, kar bomo spoznali v nadaljevanju.

   Zakaj se punce ne bi smele bati mišic?

   Piše: Daniela - gym freak
   Ideali lepote se razlikujejo. Jaz vedno vzdihujem/pogledujem za mišičastimi ženskimi telesi, zato sem si takšnega tudi oblikovala. Zame to ni samo estetika. Mišice predstavljajo mojo moč (še bolj psihično kot pa fizično) in mojo predanost ter kljubovanje. Morda od vsega še najbolj kljubovanje. Saj poznate tisto: ženske so "šibkejši" spol. Jaz sem ženska in lahko sem vse, kar hočem: Najboljša mama, odlična kuharica, fotografinja, izobraženka, neodvisnica (v vseh pogledih), pin up & fitnes model pri 35ih ... in biti najmočnejša! Najbolj obožujem, ko me v fitnesu ogovorijo fantje z izjavo "Zakaj dviguješ tako težka bremena". "Zato, ker lahko!" Zelo enostavno (oni pa ne morejo). Še bolj priljubljeni pa so mi tisti, ki rečejo: "To pa je resna teža za žensko." To so resne teže in pika!

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   KAGED MUSCLE PRE-KAGED, 630g
   Jankoo
   TOP zadeva..sprobal danes na treningu nog. Neverjeten pump, brez mravljincev, super fokus...najbolsa stvar je ta da nivo energije po treningu ne pade. Okus sicer meni zanic, presladek...nima veze, top učinek.
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Mešanje
   Okus
   Učinek
   BATTERY WHEY GOLD ISOLATE, 600g
   DG
   Želel sem probat izolat, ker so me vsi cenejši koncentrati do sedaj napihnili in sem imel težave z vetrovi. Tako da sem vzel tale izolat, okus french vanilija in moram kar pohvalit. Dober okus (mešam ga z vodo), težav z napenjanjem ni, meša se dobro, tako da sem zadovoljen. Če iščete nekaj lahko prebavljivega, brez laktoze in s hitro absorbcijo, je to to. Škoda edino, da so izolati dragi, ampak jebiga :)
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Mešanje
   Okus
   Učinek
   BATTERY CARNITINE, 180 kapsul
   -224
   Joško Plantan
   Kaj bol priporočate battery carnitine ali battery burner
   Odgovori
   TEDII *.*
   Obojee je the best za kero se odločiš deluje :D
   VOJAŠKA MAJICA PROTEINI.SI, MODRA
   Tim Drev
   Lepa majca
   Odgovori
   IRONMAXX BCAA POWDER 4:1:1, 550g (-20%)
   Kastriot Berisha
   dobraa
   Odgovori