FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   OREŠČKI – TOP 5

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Oreščki so zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Večino maščob v oreščkih predstavljajo enkrat nenasičene maščobne kisline, kot tudi omega 6 in omega 3 večkrat nenasičene maščobne kisline. Vsebujejo pa tudi nekaj nasičenih maščobnih kislin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij. Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi.

   OMEGA 3 / OMEGA 6

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Kaj so OMEGA 3 IN OMEGA 6? OMEGA 3 in OMEGA 6 maščobne kisline so sestavni del večkrat nenasičenih maščob in so esencialne, kar pomeni nujne za delovanje našega telesa, telo pa jih ne more proizvesti samo, zato jih moramo vnašati s hrano.

   IZBERITE PRAVEGA TRENERJA!

   Piše: Daniela GymFreak
   Izbira pravega trenerja lahko določi odraz vašemu športu in lastnemu telesu. Določi lahko vaš napredek, zmanjša možnosti za poškodbe in postavi dobre temelje. Pri temeljih mislim na znanje, katerega bo trener prenesel na vas in katerega boste nadgrajevali, saj boste nekoč sami pridobivali ideje in tudi trenirali sami. Od pravih in različnih trenerjev - kar je zelo pomembno, sem več kot 20 let pridobivala znanje. Učila sem se tudi na svojih napakah, kar je neizbežno. Vedno bodite odprti za nove ideje in nasvete ter prisluhnite izkušnjam drugih. Ko ljudje postanejo preveč samogledi, vse izgubi smisel.

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   MUSCLETECH MASS TECH Performance series, 3200g
   -909
   matjaz gasparic
   kaj gajneri tudi gre na trebuh al samo na misico kot proteini?
   Odgovori
   -617
   Sasho Vladichevski (podjetje KOPO)
   gajner je isto sto i protein , samo sta sostav sa ugljenih hidrata i fat je razlicit , ima malo vise odnosno kalorie , hahah trebuh , ( gajner je english word ) translate to slovenian Dobitnik , svaki protein je za misico maso , samo zavisis dali imas fizicke aktivnosti ili ne , i svakako hrana
   Treningi: Vadba z lastno težo za celotno telo
   -101
   Andrej Habjanič
   Pozdravljeni zanima me kaj je boljše več različnih vaj naenkrat ali manj vaj po več serij namreč jaz v trening vključim tudi uteži trebušnjake itd.. tako da mi je zaporedoma delati 2 serije pretežko pa upam da ne delam napake sicer delam vaje 5x na teden pa enkrat ali dvakrat tek...?
   Odgovori
   OLIMP REDWEILER, 480g
   -718
   Loveruuuu
   Tole al N1? Ka svetujete?
   Odgovori
   IRONMAXX PROTEIN MUESLI, 550g
   -9110
   DarkKitarist
   Vrhunski muesli tako čokoladni kot jagodni sta odličnega okusa! Edino kar me malo moti je vsebnost sukraloze. Čeprav je vsebnost majhna ni ok pretiravati s sukralozo!
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Okus
   BATTERY PANCAKE, 500g
   -246
   DarkKitarist
   Odličen okus in enostavno za pripravo! Prav tako se lahko uporablja za kaj druga kot palačinke. Aja pa še prave koščke čokolade ima!
   PRIPOROČAM IZDELEK
   Odgovori
   Ocena
   Cena
   Mešanje
   Okus
   Učinek