FacebookYouTubeTwitterInstagram

   ZADNJE OBJAVE

   Več

   OREŠČKI – TOP 5

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Oreščki so zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Večino maščob v oreščkih predstavljajo enkrat nenasičene maščobne kisline, kot tudi omega 6 in omega 3 večkrat nenasičene maščobne kisline. Vsebujejo pa tudi nekaj nasičenih maščobnih kislin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij. Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi.

   OMEGA 3 / OMEGA 6

   Piše: Denis Muić - LCHF od A do Ž
   Kaj so OMEGA 3 IN OMEGA 6? OMEGA 3 in OMEGA 6 maščobne kisline so sestavni del večkrat nenasičenih maščob in so esencialne, kar pomeni nujne za delovanje našega telesa, telo pa jih ne more proizvesti samo, zato jih moramo vnašati s hrano.

   IZBERITE PRAVEGA TRENERJA!

   Piše: Daniela GymFreak
   Izbira pravega trenerja lahko določi odraz vašemu športu in lastnemu telesu. Določi lahko vaš napredek, zmanjša možnosti za poškodbe in postavi dobre temelje. Pri temeljih mislim na znanje, katerega bo trener prenesel na vas in katerega boste nadgrajevali, saj boste nekoč sami pridobivali ideje in tudi trenirali sami. Od pravih in različnih trenerjev - kar je zelo pomembno, sem več kot 20 let pridobivala znanje. Učila sem se tudi na svojih napakah, kar je neizbežno. Vedno bodite odprti za nove ideje in nasvete ter prisluhnite izkušnjam drugih. Ko ljudje postanejo preveč samogledi, vse izgubi smisel.

   VIDEO

   Več

   ZADNJI KOMENTARJI

   IRONMAXX ARGININ SIMPLEX 1200, 260 kapsul
   niko PERGAR
   zdravo, zanima me ali je ta izdelek res kar učinkovit? je bolši od redweillerja?
   Odgovori
   OLIMP REDWEILER, 480g (-25%)
   niko PERGAR
   zdravo.. ta izdelek me zelo zanima in bi vprašal nekoga ki ga uporablja.če res prinaša zelo dobre rezlutate? ob dobri vadbi seveda..rad bi bil prepričan da kupujem tapravi izdelek
   Odgovori
   BATTERY TRIBULUS, 90 kapsul
   Fit14
   Ali lahko to vporabljajo tudi ženske?
   Odgovori
   IRONMAXX CASEIN PROTEIN, 2000g
   Shaman
   Ali se lepo mešajo samo v shakerju? Ali je potreben kak mešalnik? Nišem še nikoli uporabljal kazeina, pa ne vem.

   Kateri okus pa priporočate?
   Lp
   Odgovori
   OLIMP ARGI POWER, 120 kapsul
   -336
   Vid Dolenc
   Ali ga mogoče lahko uzameš kapsulo ko greš nekam hodet? hvala za odg.
   Odgovori